homepage  »  het bedrijf

Allround specialist in de buitenruimte

De Van de Haar Groep is een regionaal aannemingsbedrijf dat stedelijke buitenruimtes realiseert en beheert. Dat is een veelzijdig werkterrein. We houden bijvoorbeeld dorpen en steden schoon en groen. Vernieuwen en onderhouden parken, plantsoenen en groenvoorzieningen. Voeren complexe reconstructies uit van winkelstraten. Brengen riolering en verharding aan. Nemen terreininrichting voor onze rekening. En verzorgen de aanleg en het onderhoud van natuur- en kunstgrasvelden op sportcomplexen.
 
Onderscheidend vermogen
Onze kracht is de bundeling van de disciplines groen, infra, sport en innovatie. Daardoor hebben we een unieke positie als het gaat om het realiseren én coördineren van combinatiewerken. We zijn daarnaast een inspirerende kennispartner. In die hoedanigheid denken we mee met opdrachtgevers, delen we expertise en ontzorgen we opdrachtgevers pro-actief met innovatieve oplossingen. 
 
Historie, kernwaarden en groei 
De Van de Haar Groep is een familiebedrijf dat is opgericht in 1948. Door de jaren heen is altijd een gezonde groei doorgemaakt, zowel in medewerkers als in omzet. De focus op maatschappelijk verantwoord ondernemen, innovatie, ontzorgen en kwaliteit speelt daarin een belangrijke rol.