home  »  activiteiten  »  sport  »  onderhoud  »  Groot onderhoud natuurgrasvelden

Groot onderhoud natuurgrasvelden

Net als sporters hebben ook velden onderhoud en rust nodig. Terwijl verenigingen genieten van een pauze, stoomt de Van de Haar Groep snel en flexibel natuurgrasvelden klaar voor een nieuw seizoen. Uitvlakken. Beluchten. Bezanden. Bemesten. Onze machinisten en veldwerkers pakken groot onderhoud ook echt groots aan. We beschikken daarvoor over een geavanceerd machinepark. Met de Fieldtopmaker kunnen we bijvoorbeeld slechte plekken in het veld verwijderen terwijl de graswortels blijven zitten. Hierdoor herstelt de grasmat razendsnel. Die innovatieve en kwalitatief hoogstaande werkwijze heeft er voor gezorgd dat we ondermeer het veld in Hoenderloo onderhouden waarop het Nederlands Elftal geregeld traint.

Gerealiseerde projecten:

Onderhoud sport Wageningen
Na een intensief sportseizoen of strenge winter is een natuurlijke grasmat onvermijdelijk toe aan een opknapbeurt. De Van de Haar Groep verzorgt al het groot onderhoud aan de voetbal- en korfbalvelden van de gemeente Wageningen.
lees verder »
Sportvelden Bronckhorst
De gemeente Bronckhorst heeft het onderhoud van alle voetbalvelden op haar grondgebied ondergebracht bij de Van de Haar Groep. Groot onderhoud betekent dat Van de Haar na het sportseizoen elk veld grondig onder handen neemt.
lees verder »
Dit artikel doorsturen
Wilt u een bekende attent maken op deze interessante pagina? Vul het onderstaande formulier in en wij zorgen ervoor dat uw bekende een bericht ontvangt!
Naam verzender:*
E-mail verzender:*
Naam ontvanger:*
E-mail ontvanger:*
voorbeeld bekijken 
Velden met een * zijn verplicht