home  »  activiteiten  »  sport  »  onderhoud  »  Dieptereiniging kunstgrasvelden

Dieptereiniging kunstgrasvelden

Watervelden en kunstgrasvelden met veel groen eromheen hebben een verhoogde kans op algvorming en versmering. Hierdoor blijven plassen staan en ontstaat een glad speelveld. De Van de Haar Groep heeft een innovatieve methode ontwikkeld om zulke kunstgrasvelden grondig te reinigen. Dat doen we met een speciaal ontwikkelde kunstgrasreinigingsmachine. Deze machine spuit onder hoge druk heet water op de kunstgrasmat. Dit hete water reinigt in tegenstelling tot conventionele methodes als borstelen en beluchten ook de backing van de mat. Hierdoor wordt de waterdoorlatendheid optimaal hersteld.

Gerealiseerde projecten:

Dieptereiniging kunstgras
De Wave, een door Van de Haar ontwikkelde machine voor onkruidbestrijding wordt ook met groot succes ingezet voor de reiniging van kunstgrasvelden. De machine is in staat om met heet water diep door te dringen in de mat waardoor die in zijn geheel schoongespoeld wordt.
lees verder »
Dit artikel doorsturen
Wilt u een bekende attent maken op deze interessante pagina? Vul het onderstaande formulier in en wij zorgen ervoor dat uw bekende een bericht ontvangt!
Naam verzender:*
E-mail verzender:*
Naam ontvanger:*
E-mail ontvanger:*
voorbeeld bekijken 
Velden met een * zijn verplicht