home  »  activiteiten  »  sport  »  aanleg  »  Sportcomplexen

Sportcomplexen

Individuele kwaliteiten tot maximale ontplooiing brengen in teamverband. Dat is wat we doen bij de terreininrichting van sportcomplexen. De Van de Haar Groep zet in dat geval haar specialisten uit de bedrijfsdisciplines Groen, Infra en Sport in. In optimale samenwerking verzorgen ze de aanleg van velden, afwatering, drainagesystemen, riolering, verhardingen, groenvoorzieningen, straatmeubilair, verlichting, hekwerken, ballenvangers en andere elementen van sportcomplexen. U heeft dus één aanspreekpunt, maar de kennis en slagkracht van drie specialismen!

Gerealiseerde projecten:

Dutch Golf Bokhorst
Op landgoed Bokhorst tussen Nijkerk en Putten verrees in de afgelopen jaren een moderne golfbaan met negen holes.
lees verder »
Kunstgras Ede
Op zes buitensportaccommodaties in de gemeente Ede realiseerde Van de Haar Groen in samenwerking met Ceelen Sport Constructies uit Zeewolde kunstgrasvelden.
lees verder »
Kunstgras SDV Barneveld
Kunstgras op het hoofdveld van de Barneveldse voetbalclub SDV in Barneveld was al jarenlang een wens van deze Gelderse club. In 2010 ging die wens in vervulling door de aanleg ervan door Van de Haar Groep.
lees verder »
Dit artikel doorsturen
Wilt u een bekende attent maken op deze interessante pagina? Vul het onderstaande formulier in en wij zorgen ervoor dat uw bekende een bericht ontvangt!
Naam verzender:*
E-mail verzender:*
Naam ontvanger:*
E-mail ontvanger:*
voorbeeld bekijken 
Velden met een * zijn verplicht