home  »  activiteiten  »  sport  »  aanleg  »  Natuurgrasvelden

Natuurgrasvelden

Een optimale toplaag. De juiste organische meststoffen. Een zeer nauwkeurige vlak- en hoogteligging. En een uitgekiende wortelbezetting. Dat is het geheim van een natuurgrasveld dat jaren meegaat. Hoe we dat weten? Bij de Van de Haar Groep leggen we al jaren sportvelden aan. Onze toegevoegde waarde begint al voor we een stap op uw complex zetten. Meedenken met gemeenten, sportclubs en adviesbureaus over de beste manier om een veld aan te leggen. Dat vinden we vanzelfsprekend. Net als het feit dat we onze kennis delen met terreinmedewerkers. Zij moeten per slot van rekening het veld in topconditie houden. Al staan wij als het nodig is razendsnel aan de zijlijn om de groei van een mat te monitoren en bij te sturen.

Gerealiseerde projecten:

Renovatie sport Veenendaal
Elke voetbalvereniging weet: een slechte grasmat beïnvloed het spel. Hoewel regelmatig onderhoud het gras in goede conditie houdt, is eens per tien jaar een renovatie nodig.
lees verder »
Dit artikel doorsturen
Wilt u een bekende attent maken op deze interessante pagina? Vul het onderstaande formulier in en wij zorgen ervoor dat uw bekende een bericht ontvangt!
Naam verzender:*
E-mail verzender:*
Naam ontvanger:*
E-mail ontvanger:*
voorbeeld bekijken 
Velden met een * zijn verplicht