home  »  activiteiten  »  sport  »  aanleg  »  Kunstgrasvelden

Kunstgrasvelden

Kunstgras is altijd bespeelbaar en gaat ook onder intensieve belasting jarenlang mee. Het vergt bovendien relatief weinig onderhoud en heeft door sterke doorontwikkeling vrijwel dezelfde speeleigenschappen als natuurgras. Logisch dus dat steeds meer sportverenigingen de overstap maken. De Van de Haar Groep heeft alle middelen in huis om kunstgrasvelden en omliggende faciliteiten als straatwerk en hekwerk aan te brengen. Ook de knowhow is ruim vertegenwoordigd, onder meer door samenwerking en ontwikkeling met toonaangevende instituten. We weten alles over de opbouw van zand- en sporttechnische lagen, verdichtingdiktes en de invul van zand en rubber. Onze kunstgrasvelden voldoen daardoor aan de strengste keuringen. De Van de Haar Groep onderscheidt zich bovendien met service en nazorg. We leggen bijvoorbeeld uw terreinmedewerkers uit hoe ze met goed onderhoud de levensduur van de kunstgrasmat kunnen verlengen. Dat maakt ons een totaalpartner in kunstgras.

Gerealiseerde projecten:

Kunstgras Ede
Op zes buitensportaccommodaties in de gemeente Ede realiseerde Van de Haar Groen in samenwerking met Ceelen Sport Constructies uit Zeewolde kunstgrasvelden.
lees verder »
Kunstgras SDV Barneveld
Kunstgras op het hoofdveld van de Barneveldse voetbalclub SDV in Barneveld was al jarenlang een wens van deze Gelderse club. In 2010 ging die wens in vervulling door de aanleg ervan door Van de Haar Groep.
lees verder »
Dit artikel doorsturen
Wilt u een bekende attent maken op deze interessante pagina? Vul het onderstaande formulier in en wij zorgen ervoor dat uw bekende een bericht ontvangt!
Naam verzender:*
E-mail verzender:*
Naam ontvanger:*
E-mail ontvanger:*
voorbeeld bekijken 
Velden met een * zijn verplicht