homepage  »  activiteiten  »  innovatie  »  innovatie nieuws

Innovatie nieuws

Van de Haar Groep wint 1e prijs landelijke Heemdag met Berkelpark

activiteit: Innovatie , Sport , Infra , Groen 25/09/2012

Het winnende thema is dat “Heem” niet alleen natuur dichterbij brengt maar ook mensen met elkaar verbindt. Dit kwam in het bijzonder tot uiting door de samenwerking tussen de gemeente Berkelland, Van de Haar Groep, Heem, IVN, Daltonschool St.Joris en burgers.

De 1e prijs, een “bij op eikenhout” in het teken van “Jaar van de Bij 2012”, werd uitgereikt door Jaap Dirkmaat van de Vereniging Nederlands Cultuurlandschap en Das&Boom.

Jaap Dirkmaat verzorgde een lezing samen met Arnold van Vliet van de Wageningen UR,  die werkt bij de Leerstoelgroep Milieusysteemanalyse en bij de Stichting voor Duurzame Ontwikkeling als coördinator van De Natuurkalender.

Het winnende project is te zien op Youtube onder Berkelpark Borculo:  

http://www.youtube.com/watch?v=Ev3y_z9dkc4De Heemprijs wordt in ontvangst genomen door;  Iljitsj IJsebrands gemeente Berkelland en Kees Torn Broers  Van de Haar Groep uit handen van Jaap Dirkmaat Vereniging Nederlands Cultuurlandschap en Das&Boom.

Overige nieuws berichten:

22/03/2019

Footprint Van de Haar Groep weer wat kleiner 2

Ondertussen hebben we ook drie nieuwe VW Transporter bussen binnen gekregen die voldoen aan de EURO 6-normen. Zoals ook al in het eerdere nieuwsbericht aangekondigd heeft autobedrijf J.J. van de Haar deze afgeleverd.
21/02/2019

Footprint Van de Haar Groep weer wat kleiner

Vandaag heeft autobedrijf J.J. van de Haar bij ons twee nieuwe Volkswagen Caddy’s op groengas afgeleverd. Per 1 januari 2019 zijn we gestart met het onderhoud van de noordelijke wijken van Arnhem. Deze milieuvriendelijke auto’s gaan in de komende jaren een duurzame bijdrage leveren aan ons werk in Arnhem.
19/09/2018

Van de Haar Groep doet mee aan Circular Economy Challenge

Hoe kunnen we de buitenruimte circulair maken en wat kunnen wij daar aan bijdragen? Daar denken we bij Van de Haar Groep samen met KPMG Sustainability, MVO Nederland en Rabobank over na. We doen namelijk mee aan de Circular Economy Challenge.
« Eerste < Vorige 1 | 2 | 3 | 4 | 5 | 6  Volgende > Laatste »
Getoond wordt: 1-3 van 48 resultaten