homepage  »  activiteiten  »  innovatie  »  innovatie nieuws

Innovatie nieuws

Van de Haar Groep weer vertrouwd verder.

activiteit: Innovatie , Sport , Infra , Groen 06/01/2014

De “doorstart” van Van de Haar Services bv door de andere werkmaatschappijen van Van de Haar Groep is een feit. Daarover is 6 januari  een akkoord bereikt. 

Woensdag  18 december jl. hebben 26 van de 77 medewerkers van Van de Haar Services b.v. te horen gekregen dat hun een nieuw arbeidscontract zal worden aangeboden.  Een deel van de werknemers is ondertussen al weer gestart na het kerstreces. De overige medewerkers zullen volgende week weer starten.

Zoals ook al eerder gemeld worden de werken in de werkmaatschappij Van de Haar Buitenruimte b.v. op de gebruikelijke manier uitgevoerd. Opdrachtgevers en leveranciers hebben hier nauwelijks hinder van ondervonden. De werken konden op de vertrouwde manier blijven behartigd.

Door aanhoudende bezuinigingen bij met name gemeentelijke overheden en de hevige concurrentie in de markt, was de orderportefeuille van Van de Haar Groep sterk teruggelopen.

De Van de Haar Groep gaat nu in een kleinere opzet verder met haar activiteiten.

Overige nieuws berichten:

22/03/2019

Footprint Van de Haar Groep weer wat kleiner 2

Ondertussen hebben we ook drie nieuwe VW Transporter bussen binnen gekregen die voldoen aan de EURO 6-normen. Zoals ook al in het eerdere nieuwsbericht aangekondigd heeft autobedrijf J.J. van de Haar deze afgeleverd.
21/02/2019

Footprint Van de Haar Groep weer wat kleiner

Vandaag heeft autobedrijf J.J. van de Haar bij ons twee nieuwe Volkswagen Caddy’s op groengas afgeleverd. Per 1 januari 2019 zijn we gestart met het onderhoud van de noordelijke wijken van Arnhem. Deze milieuvriendelijke auto’s gaan in de komende jaren een duurzame bijdrage leveren aan ons werk in Arnhem.
19/09/2018

Van de Haar Groep doet mee aan Circular Economy Challenge

Hoe kunnen we de buitenruimte circulair maken en wat kunnen wij daar aan bijdragen? Daar denken we bij Van de Haar Groep samen met KPMG Sustainability, MVO Nederland en Rabobank over na. We doen namelijk mee aan de Circular Economy Challenge.
« Eerste < Vorige 1 | 2 | 3 | 4 | 5 | 6  Volgende > Laatste »
Getoond wordt: 1-3 van 48 resultaten