homepage  »  activiteiten  »  innovatie  »  innovatie nieuws

Innovatie nieuws

Van de Haar Groep stelt bedrijfskoers bij

activiteit: Innovatie , Sport , Infra , Groen 16/11/2012

Wekerom, 16 november 2012

In de afgelopen jaren heeft de Van de Haar Groep sterk de nadruk gelegd op duurzaamheid en de daarbij behorende professionalisering. Bij onze opdrachtgevers wordt sterk bezuinigd op de inrichting en het onderhoud van de Buitenruimte. Dat is al sinds enkele jaren het geval en wij zien daarin vooralsnog geen kentering optreden. De huidige marktomstandigheden dwingen daarom ook ons om sterker op kostenbeheersing te gaan sturen. Dit betekent dat het voor de komende jaren noodzakelijk is om de pijlen te richten op consolidatie en niet op groei.

Dit heeft consequenties voor het leiderschap van de Groep. De Raad van Commissarissen heeft Peter van de Haar gevraagd om uitgaande van een eenhoofdige directie leiding te geven aan onze organisatie. Deze verandering betekent dat Onno Cijffers en Lewalt Eland in de nabije toekomst hun uitdagingen elders aan zullen gaan. De Van de Haar Groep is hen veel dank verschuldigd voor de wijze waarop zij in de afgelopen jaren vanuit hun eigen professie aan onze onderneming hebben bijgedragen.

Overige nieuws berichten:

22/03/2019

Footprint Van de Haar Groep weer wat kleiner 2

Ondertussen hebben we ook drie nieuwe VW Transporter bussen binnen gekregen die voldoen aan de EURO 6-normen. Zoals ook al in het eerdere nieuwsbericht aangekondigd heeft autobedrijf J.J. van de Haar deze afgeleverd.
21/02/2019

Footprint Van de Haar Groep weer wat kleiner

Vandaag heeft autobedrijf J.J. van de Haar bij ons twee nieuwe Volkswagen Caddy’s op groengas afgeleverd. Per 1 januari 2019 zijn we gestart met het onderhoud van de noordelijke wijken van Arnhem. Deze milieuvriendelijke auto’s gaan in de komende jaren een duurzame bijdrage leveren aan ons werk in Arnhem.
19/09/2018

Van de Haar Groep doet mee aan Circular Economy Challenge

Hoe kunnen we de buitenruimte circulair maken en wat kunnen wij daar aan bijdragen? Daar denken we bij Van de Haar Groep samen met KPMG Sustainability, MVO Nederland en Rabobank over na. We doen namelijk mee aan de Circular Economy Challenge.
« Eerste < Vorige 1 | 2 | 3 | 4 | 5 | 6  Volgende > Laatste »
Getoond wordt: 1-3 van 48 resultaten