homepage  »  activiteiten  »  innovatie  »  innovatie nieuws

Innovatie nieuws

Kader geslaagd aan de Van de Haar Academy

activiteit: Innovatie , Sport , Infra , Groen 21/05/2013
Een tiental kadermedewerkers van de Van de Haar Groep hebben met succes een eenjarige opleiding bedrijfskunde op hbo-niveau afgerond. Dat gebeurde aan de Van de Haar Academy, een uniek opleidingsconcept met lesmateriaal dat volledig is afgestemd op de Van de Haar Groep en zelfs op de individuele functies van de deelnemers. 

De opleiding is opgezet door de Hogeschool SDO, Van de Haar Groep en Jobo Training en Coaching en voldoet aan alle wettelijke normen en eisen.  Aan bod kwamen zaken als strategie-uitwerking, verandermanagement, personeelsmanagement, communicatie en situationeel leidinggeven. Theorie en praktijk waren nauw verweven in de lesstof. Het opzetten van de Van de Haar Academy past bij het innovatieve karakter van Van de Haar en de ambities op het gebied van maatschappelijk verantwoord ondernemen: “Als kennispartner willen we ons voortdurend blijven ontwikkelen. Dat biedt niet alleen meerwaarde naar opdrachtgevers, maar ook naar werknemers. Zij kunnen zich hierdoor optimaal ontplooien binnen het bedrijf”.

Overige nieuws berichten:

27/10/2014

We zijn u graag van dienst

Als specialisten in de buitenruimte hebben we de afgelopen jaren - net als veel andere bedrijven in de sector - de veranderende marktomstandigheden gevoeld. Om een sterk en gezond bedrijf te blijven, hebben we eind vorig jaar aanpassingen in de organisatie gedaan. Graag informeren we u over de ontwikkelingen, veranderingen en wat hetzelfde is gebleven.
27/03/2014

Volop aan de slag met goed werkbaar weer

Het eerste kwartaal van 2014 zit er bijna op. Er is veel werk verzet. Met name door goed werkbaar weer.
06/01/2014

Van de Haar Groep weer vertrouwd verder.

De “doorstart” van Van de Haar Services bv door de andere werkmaatschappijen van Van de Haar Groep is een feit. Daarover is 6 januari een akkoord bereikt.
16/11/2012

Van de Haar Groep stelt bedrijfskoers bij

In de afgelopen jaren heeft de Van de Haar Groep sterk de nadruk gelegd op duurzaamheid en de daarbij behorende professionalisering. Bij onze opdrachtgevers wordt sterk bezuinigd op de inrichting en het onderhoud van de Buitenruimte.
25/09/2012

Van de Haar Groep wint 1e prijs landelijke Heemdag met Berkelpark

Van de Haar Groep heeft met het Berkelpark in Borculo de 1e prijs gewonnen op de landelijke Heemdag. Dit groen/civiele project haalde de eerste plaats door zijn bijzondere bijdrage aan biodiversiteit, maatschappelijk draagvlak, burgerparticipatie, natuureducatie, eetbare groente en fruit, innovatie en duurzaamheid.
10/05/2012

Mooie jaarcijfers 2011

“Een organisatie die alleen winst voortbrengt is een armzalig soort organisatie”. Een bekende quote van Henry Ford, waarbij de Van de Haar Groep zich van harte bij aansluit.
15/02/2012

Zeer duurzame veegmachine voor veegwerk Rheden

Om de straten van de gemeente Rheden op een duurzame wijze schoon te houden, heeft de Van de Haar Groep een van de schoonste veegmachines aangeschaft.
28/01/2012

Van de Haar Groep investeert in jong talent

Jong talent helpen om de overstap van schoolbanken naar het werkveld te maken. Dat is een belangrijk aandachtspunt in het personeelsbeleid van de Van de Haar Groep. Daarom krijgen onder meer trainees de kans om zich persoonlijk te ontwikkelen.
« Eerste < Vorige 1 | 2 | 3 | 4 | 5 | 6  Volgende > Laatste »
Getoond wordt: 24-33 van 48 resultaten