homepage  »  activiteiten  »  innovatie  »  innovatie nieuws

Innovatie nieuws

Kader geslaagd aan de Van de Haar Academy

activiteit: Innovatie , Sport , Infra , Groen 21/05/2013
Een tiental kadermedewerkers van de Van de Haar Groep hebben met succes een eenjarige opleiding bedrijfskunde op hbo-niveau afgerond. Dat gebeurde aan de Van de Haar Academy, een uniek opleidingsconcept met lesmateriaal dat volledig is afgestemd op de Van de Haar Groep en zelfs op de individuele functies van de deelnemers. 

De opleiding is opgezet door de Hogeschool SDO, Van de Haar Groep en Jobo Training en Coaching en voldoet aan alle wettelijke normen en eisen.  Aan bod kwamen zaken als strategie-uitwerking, verandermanagement, personeelsmanagement, communicatie en situationeel leidinggeven. Theorie en praktijk waren nauw verweven in de lesstof. Het opzetten van de Van de Haar Academy past bij het innovatieve karakter van Van de Haar en de ambities op het gebied van maatschappelijk verantwoord ondernemen: “Als kennispartner willen we ons voortdurend blijven ontwikkelen. Dat biedt niet alleen meerwaarde naar opdrachtgevers, maar ook naar werknemers. Zij kunnen zich hierdoor optimaal ontplooien binnen het bedrijf”.

Overige nieuws berichten:

30/09/2016

Van de Haar Groep biedt oplossing voor essentaksterfte

De komende jaren dreigt een zeer groot deel van de essen (Fraxinus excelcior) in Nederland te verdwijnen door de essentaksterfte. De bomenziekte grijpt hard om zich heen en vormt een serieuze bedreiging voor het totale essenbestand in ons land.
30/09/2016

Samenwerking in natuurontwikkeling met RANOX

Van de Haar Groep is een samenwerking aangegaan met RANOX natuuraannemer. Samen gaan we natuurontwikkeling en natuurbeheer verzorgen. Daarbij staat het realiseren van ecologische doelstellingen centraal.
30/11/2015

CO2-Bewust Certificaat verlengd

Van de Haar Groep mag ook het komende jaar het CO2-Bewust Certificaat niveau 5 voeren. Dat is het resultaat van een nieuwe audit die we recent hebben ondergaan.
05/11/2015

Van de Haar Groep breidt uit met 4 nieuwe WAVE machines.

De Van de Haar Groep uit Wekerom heeft met het oog op de wetswijziging, verbod gebruik chemie op verhardingen, 2 Holder C250 werktuigdragers en daarbij 2 WAVE Sensor Series 2.0 besteld bij de firma Bruntink & Velco. Ook zullen er 2 WAVE Mid Series aan het machinepark worden toegevoegd.
02/11/2015

Afgeleverd Trilo S3 zuigwagen

Van de Haar Groep heeft geïnvesteerd in een nieuwe Trilo S3 zuigwagen.
09/10/2015

25 kilo regenwormen voor bodemverbetering rond Kulturhus in Wekerom

Van de Haar Groep heeft onlangs duizenden regenwormen uitgezet in het gazon aan de achterzijde van het nieuwe Kulturhus in Wekerom. De wormen geven een impuls aan de bodemstructuur en grondkwaliteit, waardoor de kwaliteit van het gras verbetert.
21/09/2015

Komt u langs bij onze stand in Houten

Van de Haar Groep is 7 en 8 oktober aanwezig tijdens de Dag van de Openbare Ruimte. U vindt ons bij stand 1.205 in de Beursexpo Houten. De beurs is hét ontmoetingsmoment voor professionals in de openbare ruimte. De toegang is gratis.
21/09/2015

Heeft u al een alternatief voor onkruidbestrijding met chemie

Vanaf 2016 is onkruidbestrijding met chemie niet meer toegestaan. Van alle alternatieven heeft thermische bestrijding de beste papieren. Het is effectief en efficiënt. Zeker met de schouwgestuurde werkwijze die Van de Haar Groep toepast.
01/05/2015

Van de Haar Groep behaalt CO2-bewust Certificaat

Van de Haar Groep heeft in april het CO2-bewust Certificaat niveau 5 behaald. Het toont aan dat we de CO2-footprint van ons werk kennen en actief bezig zijn met het reduceren van onze CO2-uitstoot.
11/02/2015

Uitbreiding WAVE-vloot met nieuwe Sensor Series 2

In de afgelopen maanden heeft Van de Haar Groep diverse nieuwe opdrachten aangenomen en bestaande opdrachten verlengd voor het efficiënt en milieuvriendelijk bestrijden van onkruid op verhardingen. Daardoor was het noodzakelijk om onze vloot uit te breiden van 6 naar 7 Sensor Series.
« Eerste < Vorige 1 | 2 | 3 | 4 | 5 | 6  Volgende > Laatste »
Getoond wordt: 14-23 van 48 resultaten