homepage  »  activiteiten  »  innovatie  »  innovatie nieuws

Innovatie nieuws

Kader geslaagd aan de Van de Haar Academy

activiteit: Innovatie , Sport , Infra , Groen 21/05/2013
Een tiental kadermedewerkers van de Van de Haar Groep hebben met succes een eenjarige opleiding bedrijfskunde op hbo-niveau afgerond. Dat gebeurde aan de Van de Haar Academy, een uniek opleidingsconcept met lesmateriaal dat volledig is afgestemd op de Van de Haar Groep en zelfs op de individuele functies van de deelnemers. 

De opleiding is opgezet door de Hogeschool SDO, Van de Haar Groep en Jobo Training en Coaching en voldoet aan alle wettelijke normen en eisen.  Aan bod kwamen zaken als strategie-uitwerking, verandermanagement, personeelsmanagement, communicatie en situationeel leidinggeven. Theorie en praktijk waren nauw verweven in de lesstof. Het opzetten van de Van de Haar Academy past bij het innovatieve karakter van Van de Haar en de ambities op het gebied van maatschappelijk verantwoord ondernemen: “Als kennispartner willen we ons voortdurend blijven ontwikkelen. Dat biedt niet alleen meerwaarde naar opdrachtgevers, maar ook naar werknemers. Zij kunnen zich hierdoor optimaal ontplooien binnen het bedrijf”.

Overige nieuws berichten:

22/03/2019

Footprint Van de Haar Groep weer wat kleiner 2

Ondertussen hebben we ook drie nieuwe VW Transporter bussen binnen gekregen die voldoen aan de EURO 6-normen. Zoals ook al in het eerdere nieuwsbericht aangekondigd heeft autobedrijf J.J. van de Haar deze afgeleverd.
21/02/2019

Footprint Van de Haar Groep weer wat kleiner

Vandaag heeft autobedrijf J.J. van de Haar bij ons twee nieuwe Volkswagen Caddy’s op groengas afgeleverd. Per 1 januari 2019 zijn we gestart met het onderhoud van de noordelijke wijken van Arnhem. Deze milieuvriendelijke auto’s gaan in de komende jaren een duurzame bijdrage leveren aan ons werk in Arnhem.
19/09/2018

Van de Haar Groep doet mee aan Circular Economy Challenge

Hoe kunnen we de buitenruimte circulair maken en wat kunnen wij daar aan bijdragen? Daar denken we bij Van de Haar Groep samen met KPMG Sustainability, MVO Nederland en Rabobank over na. We doen namelijk mee aan de Circular Economy Challenge.
« Eerste < Vorige 1 | 2 | 3 | 4 | 5 | 6  Volgende > Laatste »
Getoond wordt: 1-3 van 48 resultaten