homepage  »  activiteiten  »  infra  »  infra nieuws

Infra nieuws

Aanleg natuurlijke speelplekken in Veenendaal

activiteit: Infra 17/07/2020
Van de Haar Groep heeft dit voorjaar de eerste speelplekken aangelegd in nieuwbouwwijk De Veenderij in Veenendaal. Die hebben net als de wijk zelf een waterrijk karakter. 

Zo is in één van de speelplekken een eilandje gerealiseerd, dat te bereiken is via stapstenen. Ook zijn er verschillende natuurlijke speelelementen aangebracht in de speeltuin Aan de Kade. Het ontwerp van de speelplekken is tot stand gekomen in samenwerking met de nieuwe bewoners van De Veenderij. 

Van de Haar Groep is ook op andere vlakken volop actief in de wijk, die straks zo’n 1.000 huizen omvat. Zo worden gefaseerd de verschillende deelwijken woonrijp gemaakt. Verder verzorgt Van de Haar Groep ook de aanleg van het groen in de wijk. Ook het groenonderhoud en maaiwerk tijdens de contractperiode behoren tot het bestek van deze raamovereenkomst. 

De combinatie van civiele en groenwerkzaamheden is Van de Haar Groep als combi-aannemer op het lijf geschreven. Ook voor opdrachtgevers biedt de combinatie meerwaarde, onder meer bij de aanleg van natuurlijke speelplekken. Zo besteedt Van de Haar Groep veel aandacht aan het voorbereiden van plantvakken, waardoor beplanting optimaal aanslaat en de speelplekken daadwerkelijk een frisse, groene uitstraling krijgen. 
Overige nieuws berichten:

02/03/2020

Nieuw terras bij oudste jeugdherberg van Nederland

Van de Haar Groep heeft in Bunnik een hardhouten damwand aangebracht bij StayOkay. De damwand vormt de afbakening van het nieuwe terras bij het hostel, dat tevens als trouwlocatie fungeert.
02/03/2020

Terreininrichting bij zorginstelling op de Veluwe

Bewoners en begeleiders van woonzorgcentrum Kroonheim kunnen dit voorjaar genieten van een gloednieuwe buitenruimte. Van de Haar Groep rondde recent de eerste fase van de terreininrichting af bij de locatie van Stichting Adullam Zorg.
23/10/2019

Bouwrijp maken en terreininrichting rond zorgwoningen

Zorginstelling ‘s Heerenloo vernieuwt in fases haar woonzorgpark in Ermelo. Van de Haar Groep werkte daaraan mee door het terrein bouwrijp te maken en de terreininrichting rond nieuwe zorgwoningen te verzorgen.
23/10/2019

Bouwrijp maken nieuwbouwwijk Akkerwinde

Van de Haar Groep heeft in Scherpenzeel de nieuwbouwwijk Akkerwinde bouwrijp gemaakt. In de wijk komen zo’n 150 woningen, die verwarmd worden via een warmtenet.
18/07/2019

Metamorfose voor monumentale landgoederen Utrecht

Van de Haar Groep heeft in opdracht van de gemeente Utrecht de entree en tuin van landgoed Rhijnauwen vernieuwd. Ook zijn er nieuwe bruggen en een trap geplaatst op het nabijgelegen landgoed Amelisweerd.
18/07/2019

Nieuwe entree en extra parkeerplaatsen voor De Rusthof

Begraafplaats De Rusthof in Leusden heeft een nieuwe entree en extra parkeerruimte voor bezoekers. Van de Haar Groep voerde de complexe vernieuwing van het voorterrein zo uit dat alle ceremonies ongestoord konden doorgaan.
22/03/2019

Footprint Van de Haar Groep weer wat kleiner 2

Ondertussen hebben we ook drie nieuwe VW Transporter bussen binnen gekregen die voldoen aan de EURO 6-normen. Zoals ook al in het eerdere nieuwsbericht aangekondigd heeft autobedrijf J.J. van de Haar deze afgeleverd.
21/02/2019

Footprint Van de Haar Groep weer wat kleiner

Vandaag heeft autobedrijf J.J. van de Haar bij ons twee nieuwe Volkswagen Caddy’s op groengas afgeleverd. Per 1 januari 2019 zijn we gestart met het onderhoud van de noordelijke wijken van Arnhem. Deze milieuvriendelijke auto’s gaan in de komende jaren een duurzame bijdrage leveren aan ons werk in Arnhem.
30/01/2019

Eerste fase woonrijp maken Veenderij

Van de Haar Groep is in Veenendaal volop aan de gang met het aanleggen van straten, trottoirs en parkeervakken in nieuwbouwwijk De Veenderij. In de nieuwbouwwijk verrijzen de komende jaren gefaseerd zo’n 1000 woningen, verdeeld over verschillende eilanden. De straten in de nieuwe wijk krijgen een moderne uitstraling, door het gebruik van strakke banden betonnen stenen die nauwelijks een vellingkant hebben.
30/01/2019

Terreininrichting rond nieuwbouw zorginstelling

Van de Haar Groep heeft de terreininrichting afgerond rond de nieuwbouw locatie van zorginstelling Siloah in Barneveld. Rond het pand is een binnentuin aangelegd met vaste planten, heesters en hagen. De 54 cliënten met een verstandelijke beperking kunnen er schommelen, helpen bij het tuinonderhoud of kippen en konijnen verzorgen
« Eerste < Vorige 1 | 2 | 3 | 4 | 5 | 6 | 7 | 8 | 9 | 10 | Volgende > Laatste »
Getoond wordt: 4-13 van 104 resultaten