home  »  activiteiten  »  infra  »  Terreininrichting

Terreininrichting

Een buitenterrein is een functioneel visitekaartje. Logisch dat er hoge eisen aan gesteld worden als het gaat om uitstraling en gebruiksgemak. De Van de Haar Groep weet als geen ander hoe je een optimaal eindresultaat krijgt. Of het nu gaat om de buitenruimte rond een ziekenhuis of een scholencomplex of de inrichting van een compleet bedrijventerrein. De efficiënte en inspirerende wisselwerking tussen onze infrastructurele en groendiscipline speelt daarin een belangrijk rol. Net als de zorgvuldige werkwijze, met oog voor de bestaande omgeving en de belangen van diverse stakeholders.

Gerealiseerde projecten:

Aanleg Wadi Leersum
Stevige regenbuien zorgden in het heuvelachtige en bosrijke Leersum steevast voor wateroverlast. Door de aanleg van Wadi's behoren ondergelopen straten en kelders tot het verleden.
lees verder »
Abdij Koningsoord
In 2009 verruilden de Trapistinnen van Abdij Koningsoord hun oude onderkomen in het Brabantse Berkel-Enschot voor een gloednieuw pand op landgoed Johannahoeve in de bossen van Arnhem en Oosterbeek. Van de Haar Groep zorgde ervoor dat het terrein om het klooster de Trapistinnen de rust brengt waar ze naar op zoek waren.
lees verder »
Begraafplaats Hoevelaken
Werken op een begraafplaats vraagt om respect en inlevingsvermogen. Niet alleen het eindresultaat moet tot in de puntjes kloppen, ook het proces er naar toe vraagt om perfectie.
lees verder »
Bernhardkazerne Amersfoort
De verbindingsdienst van Defensie beschikt sinds de zomer van 2011 over moderne les- en oefenfaciliteiten rond het nieuwe Les- en Bureelgebouw in Amersfoort. Van de Haar Groep verzorgde de benodigde infra- en groenwerkzaamheden van dit grote project op de Bernhardkazerne.
lees verder »
Bouwrijp maken Scherpenzeel
Van de Haar Groep heeft in Scherpenzeel de nieuwbouwwijk Akkerwinde bouwrijp gemaakt. In de wijk komen zo’n 150 woningen, die verwarmd worden via een warmtenet.
lees verder »
Bunschoterplein Ede
Het Bunschoterplein in Ede is van een grauwe parkeerplaats veranderd in een aantrekkelijke ruimte met een open uitstraling. Van de Haar Groep nam de metamorfose van de parkeerplaats en trottoirs voor haar rekening.
lees verder »
Herinrichting Amelisweerd
Landgoed Rhijnauwen en Amelisweerd - tussen Bunnik en Utrecht - hebben allebei een status als rijksmonument. Samen trekken ze jaarlijks ruim een miljoen bezoekers. De herinrichting van zulke buitenruimtes vergt niet alleen groen- en infrakennis, maar ook zorgvuldig omgevingsmanagement.
lees verder »
Herinrichting Berkelpark
Burgers van de fusiegemeente Berkelland kunnen sinds begin 2012 terecht in het vernieuwde gemeentehuis in Borculo. Daar hoorde uiteraard ook een metamorfose van het buitenterrein bij.
lees verder »
Integrale aanleg Soesterweg
Een boom heeft ruimte en voldoende watertoevoer nodig. De tweehonderd bomen langs de oude Soesterweg in Amersfoort dreigen uit hun voegen te groeien. Daarom werd de groenstructuur in de straat flink onder handen genomen.
lees verder »
Parkrenovatie in Westervoort
Park Emmerik in Westervoort is in 2011 compleet vernieuwd door de Van de Haar Groep. Het park is toegankelijker gemaakt en biedt nu ontspannings- en ontmoetingsmogelijkheden voor alle leeftijdsgroepen.
lees verder »
Rioolreconstructie Apeldoorn
In de omgeving van het Apeldoornse Beekpark wordt voortaan schoon regenwater gescheiden van afvalwater uit woningen en bedrijven. Om dat mogelijk te maken reconstrueerde Van de Haar Groep onlangs het verouderde rioleringsstelsel.
lees verder »
Terrein Revius Lyceum Doorn
Het Revius Lyceum bouwde een gloednieuw, duurzaam schoolgebouw. Van de Haar Groep zorgde dat het bijbehorende buitenterrein minstens zo’n visitekaartje werd.
lees verder »
Terrein Slingelandziekenhuis
Het Slingeland Ziekenhuis in Doetinchem heeft een regiofunctie en trekt daardoor veel verkeer aan. De realisatie van een nieuw parkeerdek en het plaatsen van geluidsschermen moet een einde maken aan de overlast voor de omgeving. De Van de Haar Groep droeg daar haar steentje aan bij.
lees verder »
Waterwinpark Zeist
Zeist beschikt sinds de zomer van 2011 over een modern park van 2,5 hectare waar ontspanning en waterwinning hand in hand gaan. Van de Haar Groep nam de complete realisatie van het park voor haar rekening door een praktische samenwerking tussen de groen- en infratak.
lees verder »
Dit artikel doorsturen
Wilt u een bekende attent maken op deze interessante pagina? Vul het onderstaande formulier in en wij zorgen ervoor dat uw bekende een bericht ontvangt!
Naam verzender:*
E-mail verzender:*
Naam ontvanger:*
E-mail ontvanger:*
voorbeeld bekijken 
Velden met een * zijn verplicht