home  »  activiteiten  »  infra  »  Reconstructie

Reconstructie

Verouderde straten, winkelpassages en verkeersknooppunten vernieuwen. Het vraagt om kennis, creativiteit, betrouwbaarheid en flexibiliteit. Niet alleen op de werkvloer, maar ook achter het bureau. De Van de Haar Groep  heeft ruime ervaring opgebouwd in de vernieuwing van stedelijke buitenruimtes. Met een goed op elkaar ingespeeld team van projectleiders, werkvoorbereiders, uitvoerders, grondwerkers, stratenmakers, machinisten en groenvoorzieners springen we snel in op veranderende wensen en situaties. We houden daarbij zoveel mogelijk rekening met gebruikers en omwonenden. Omdat we weten dat het proces minstens zo belangrijk is als het eindresultaat.

Gerealiseerde projecten:

Aanleg Wadi Leersum
Stevige regenbuien zorgden in het heuvelachtige en bosrijke Leersum steevast voor wateroverlast. Door de aanleg van Wadi's behoren ondergelopen straten en kelders tot het verleden.
lees verder »
Begraafplaats Hoevelaken
Werken op een begraafplaats vraagt om respect en inlevingsvermogen. Niet alleen het eindresultaat moet tot in de puntjes kloppen, ook het proces er naar toe vraagt om perfectie.
lees verder »
Bunschoterplein Ede
Het Bunschoterplein in Ede is van een grauwe parkeerplaats veranderd in een aantrekkelijke ruimte met een open uitstraling. Van de Haar Groep nam de metamorfose van de parkeerplaats en trottoirs voor haar rekening.
lees verder »
Doorstroming Oosterbeek
Om de verkeersdoorstroming in Oosterbeek te verbeteren besloot de gemeente Renkum tot werkzaamheden aan de doorgaande Utrechtseweg. Van de Haar Groep voerde het werk uit tijdens de zomer, om overlast voor de winkeliers beperkt te houden.
lees verder »
Hellingbaan parkeerkelder
De veelzijdigheid van Van de Haar Infra kwam bij de realisatie van de tweede hellingbaan naar de parkeerkelder De Passage in Veenendaal goed van pas.
lees verder »
Herinrichting Berkelpark
Burgers van de fusiegemeente Berkelland kunnen sinds begin 2012 terecht in het vernieuwde gemeentehuis in Borculo. Daar hoorde uiteraard ook een metamorfose van het buitenterrein bij.
lees verder »
Herinrichting wijk Klarendal
De Arnhemse wijk Klarendal heeft een facelift ondergaan. De Van de Haar Groep vernieuwde in de afgelopen jaren de complete boven- en ondergrondse infrastructuur van de volksbuurt.
lees verder »
Herinrichting Zuiderbeekweg
Werk aan de weg geeft met name in een woonwijk veel overlast. Daarom werd de herinrichting van de omgeving Zuiderbeekweg in Oosterbeek zo transparant mogelijk aangepakt. Bewonersbrieven, een informatieavond en een inloopspreekuur: geen middel werd geschuwd om bewoners te betrekken en te informeren.
lees verder »
Nieuwe winkelstraat Arnhem
De Hommelstraat in Arnhem binnen korte tijd veranderen in een sfeervolle winkelstraat. De Van de Haar Groep nam deze uitdaging recent voor haar rekening.
lees verder »
Reconstructie Rijksweg-West
De betonbanden die de klinkers van Rijksweg-West in Arnhem insloten, bleven maar verzakken richting de sloot. In overleg met de gemeente Arnhem besloot Van de Haar Groep tot een bijzondere oplossing: één lange, in het werk gestorte betonband!
lees verder »
Reconstructie Steenstraat
De Steenstraat omtoveren tot een echte winkelboulevard om zo meer winkelend publiek te trekken. Dat was de wens van de gemeente Arnhem. De Van de Haar Groep verzorgde de benodigde reconstructie.
lees verder »
Reconstructie Woudenberg
Hevige regenbuien zorgen in stedelijke omgevingen steeds vaker voor wateroverlast. De gemeente Woudenberg dringt die overlast terug door haar riolering stap voor stap toekomstproof te maken.
lees verder »
Rioolstelsel Scherpenzeel
Van de Haar Groep heeft in Scherpenzeel een verouderd riool vervangen door een gescheiden rioolstelsel, met één buis voor afvalwater en één buis voor regenwater. Hierdoor moet wateroverlast tot het verleden behoren.
lees verder »
Terrein Revius Lyceum Doorn
Het Revius Lyceum bouwde een gloednieuw, duurzaam schoolgebouw. Van de Haar Groep zorgde dat het bijbehorende buitenterrein minstens zo’n visitekaartje werd.
lees verder »
Dit artikel doorsturen
Wilt u een bekende attent maken op deze interessante pagina? Vul het onderstaande formulier in en wij zorgen ervoor dat uw bekende een bericht ontvangt!
Naam verzender:*
E-mail verzender:*
Naam ontvanger:*
E-mail ontvanger:*
voorbeeld bekijken 
Velden met een * zijn verplicht