home  »  activiteiten  »  groen  »  aanleg  »  Terreininrichting

Terreininrichting

Een eerste indruk kunt u maar een keer maken. Dat maakt de terreininrichting van zorginstellingen, scholencomplexen, sportverenigingen en op bedrijventerreinen zo cruciaal. De Van de Haar Groep helpt u om met uw buitenruimte een groen en duurzaam visitekaartje af te geven. Onze groen- en infraspecialisten creëren met elkaar een optimale mix van uitstraling, gebruiksgemak en toegankelijkheid. Dat we daarbij rekening houden met de bestaande omgeving en eventuele doorgaande bezoekersstromen, is vanzelfsprekend.

Gerealiseerde projecten:

Aanleg Wadi Leersum
Stevige regenbuien zorgden in het heuvelachtige en bosrijke Leersum steevast voor wateroverlast. Door de aanleg van Wadi's behoren ondergelopen straten en kelders tot het verleden.
lees verder »
Begraafplaats Hoevelaken
Werken op een begraafplaats vraagt om respect en inlevingsvermogen. Niet alleen het eindresultaat moet tot in de puntjes kloppen, ook het proces er naar toe vraagt om perfectie.
lees verder »
Entree Rusthof Amersfoort
Algemene begraafplaats De Rusthof in Leusden ligt in een bosrijke omgeving. Van de Haar Groep zorgde dat de entree en het parkeerterrein een bijpassende, natuurlijke uitstraling kregen.
lees verder »
Groencompensatie Betuweroute
Van de Haar Groen compenseerde in opdracht van ProRail ruim vijf hectare groen langs de A15 tussen knooppunt Valburg en knooppunt Ressen.
lees verder »
Groenzone Visserslaan
Herinrichting van de Groenzone aan de Visserslaan in Arnhem. Tijdens de werkzaamheden hield Van de Haar Groep een liveblog bij van de ontwikkelingen tijdens het werk.
lees verder »
Herinrichting Amelisweerd
Landgoed Rhijnauwen en Amelisweerd - tussen Bunnik en Utrecht - hebben allebei een status als rijksmonument. Samen trekken ze jaarlijks ruim een miljoen bezoekers. De herinrichting van zulke buitenruimtes vergt niet alleen groen- en infrakennis, maar ook zorgvuldig omgevingsmanagement.
lees verder »
Herinrichting Berkelpark
Burgers van de fusiegemeente Berkelland kunnen sinds begin 2012 terecht in het vernieuwde gemeentehuis in Borculo. Daar hoorde uiteraard ook een metamorfose van het buitenterrein bij.
lees verder »
Proefbos fijnstof A50
Welk effect heeft vegetatie op de luchtkwaliteit langs snelwegen? Dat was de vraag bij de praktijkproef die in 2008 werd uitgevoerd langs de A50 bij knooppunt Valburg.
lees verder »
Dit artikel doorsturen
Wilt u een bekende attent maken op deze interessante pagina? Vul het onderstaande formulier in en wij zorgen ervoor dat uw bekende een bericht ontvangt!
Naam verzender:*
E-mail verzender:*
Naam ontvanger:*
E-mail ontvanger:*
voorbeeld bekijken 
Velden met een * zijn verplicht