home  »  activiteiten  »  groen  »  aanleg  »  Renovaties

Renovaties

Er zit geen sticker op. Maar soms is de houdbaarheidsdatum van een park, groenvoorziening of buitenterrein gewoon verstreken. De Van de Haar Groep brengt buitenruimtes weer tot leven. We houden daarbij uw doelstellingen scherp voor ogen. Behouden waardevolle en bruikbare bestaande elementen. En delen onze groen- én infrakennis tijdens het gehele proces. Uit zulke gezonde samenwerkingsverbanden ontstaan frisse en vitale buitenruimtes die als nieuw ogen.

Gerealiseerde projecten:

Aanleg Wadi Leersum
Stevige regenbuien zorgden in het heuvelachtige en bosrijke Leersum steevast voor wateroverlast. Door de aanleg van Wadi's behoren ondergelopen straten en kelders tot het verleden.
lees verder »
Begraafplaats Hoevelaken
Werken op een begraafplaats vraagt om respect en inlevingsvermogen. Niet alleen het eindresultaat moet tot in de puntjes kloppen, ook het proces er naar toe vraagt om perfectie.
lees verder »
Goudenstein Barneveld
In de periode september / oktober 2016 heeft Van de Haar Groep. de renovatie van de groenstroken in de wijk Goudenstein te Barneveld uitgevoerd. Met deze liveblog hielden wij u op de hoogte van onze werkzaamheden.
lees verder »
Groenrenovatie Nautena
Na groot wegenonderhoud in de wijk Nautena in Nijkerk stonden de nette straten in schril contrast met de verouderde beplanting in de wijk. De gemeente schakelde de Van de Haar Groep in voor de aanplant van het nieuwe groen.
lees verder »
Herinrichting Berkelpark
Burgers van de fusiegemeente Berkelland kunnen sinds begin 2012 terecht in het vernieuwde gemeentehuis in Borculo. Daar hoorde uiteraard ook een metamorfose van het buitenterrein bij.
lees verder »
Dit artikel doorsturen
Wilt u een bekende attent maken op deze interessante pagina? Vul het onderstaande formulier in en wij zorgen ervoor dat uw bekende een bericht ontvangt!
Naam verzender:*
E-mail verzender:*
Naam ontvanger:*
E-mail ontvanger:*
voorbeeld bekijken 
Velden met een * zijn verplicht