homepage  »  activiteiten  »  sport  »  sport nieuws

Sport nieuws


In minder dan een week alle Edese sportvelden klaar voor de zomer

activiteit: Sport 18/07/2019
Van de Haar Groep heeft het groot onderhoud van de sportvelden in de gemeente Ede afgerond. Dat gebeurde dit jaar in recordtijd.
 
In minder dan een week zijn 28 voetbalvelden, 1 honkbalveld en 1 binnenveld van een atletiekbaan onderhouden. Dat gebeurde op sportcomplexen in Ede, Bennekom, Lunteren, Ederveen, Harskamp en Otterlo. Van de Haar Groep heeft de velden handmatig gedresst, gaten gevuld, speelschade hersteld en de velden daarna opnieuw doorgezaaid.
 
Datagestuurd onderhoud zorgt voor betere veldconditie
Van de Haar Groep voert inmiddels al drie jaar het onderhoud uit aan de sportvelden. Dat gebeurt deels datagestuurd, met behulp van een draagbare bodemsensor. Ook zijn in de Edese sportvelden draadloze vochtmeters verwerkt. Beheerder Sportservice Ede kan op afstand bodemwaardes uitlezen en waar nodig de beregening van de sportvelden bijsturen. Gevolg is dat de velden in betere conditie blijven en er minder herstel nodig is in de zomermaanden.
 
Belijnen met behulp van innovatieve robot
De komende weken zal Van de Haar Groep de sportvelden nog opnieuw belijnen. Dat gebeurt met behulp van een belijningsrobot. Die trekt op basis van gps de lijnen tot 2 centimeter nauwkeurig en is inzetbaar op natuurgras en kunstgras. Voordeel van de robot is dat er meer velden per dag belijnd kunnen worden en er niet meer verf gebruikt wordt dan noodzakelijk is.
 
 
 

Overige nieuws berichten:

18/03/2020

Gang van zaken als gevolg van Corona

Met alles wat er gebeurd kunnen wij tot op dit moment - met genomen maatregelen - ons werk gelukkig blijven uitvoeren. We zijn bereikbaar op de gebruikelijke manier.
22/03/2019

Footprint Van de Haar Groep weer wat kleiner 2

Ondertussen hebben we ook drie nieuwe VW Transporter bussen binnen gekregen die voldoen aan de EURO 6-normen. Zoals ook al in het eerdere nieuwsbericht aangekondigd heeft autobedrijf J.J. van de Haar deze afgeleverd.
21/02/2019

Footprint Van de Haar Groep weer wat kleiner

Vandaag heeft autobedrijf J.J. van de Haar bij ons twee nieuwe Volkswagen Caddy’s op groengas afgeleverd. Per 1 januari 2019 zijn we gestart met het onderhoud van de noordelijke wijken van Arnhem. Deze milieuvriendelijke auto’s gaan in de komende jaren een duurzame bijdrage leveren aan ons werk in Arnhem.
« Eerste < Vorige 1 | 2 | 3 | 4 | 5 | 6  Volgende > Laatste »
Getoond wordt: 1-3 van 45 resultaten