homepage  »  activiteiten  »  infra  »  infra nieuws

Infra nieuws

Aanleg schoolterrein Revius Lyceum Doorn

activiteit: Infra 18/09/2017
Deze zomer heeft Van de Haar Groep bepaald niet stilgezeten. Het Revius Lyceum in Doorn startte het schooljaar 2017/2018 in een nieuw schoolgebouw, waarvoor Van de Haar Groep de terreininrichting mocht verzorgen.

Terwijl de circa 1.200 scholieren van het Revius Lyceum genoten van hun zomervakantie, werd er in en rond de school hard gewerkt. Nadat de nieuwbouw eind juni werd opgeleverd, was het moment daar om het oude gebouw te slopen. Van de Haar Groep verzorgde ondertussen alle benodigde werkzaamheden op het terrein om ervoor te zorgen dat het gereed was voor de terugkeer van de scholieren.

“Het was een roerige zomer met een strakke deadline. Op 21 augustus zouden de scholieren massaal het schoolplein opstromen. Stromen nieuwsgierige jongeren die we in goede banen moesten leiden”, lacht projectleider Albert van de Kuilen. “De aannemer legde de laatste hand aan de nieuwbouw, de sloper sloopte ondertussen het oude gebouw en wij werkten daar als terreinaannemer letterlijk tussenin. We hebben ervoor gezorgd dat de riolering en hemelwatervoorziening verlegd en aangesloten werd van het oude naar het nieuwe gebouw. En dat deze over het terrein op de doorgaande weg werd aangesloten. Daarbij hadden we een coördinerende rol om het project zo goed mogelijk te stroomlijnen.”

Aangezien de terreininrichting nog het hele najaar in beslag zal nemen, heeft Van de Haar tijdelijke voorzieningen aangelegd zodat docenten en scholieren zo min mogelijk hinder ondervinden van de werkzaamheden. Van de nieuw aangelegde fietsenstallingen worden de scholieren veilig langs de bouwput geleid via speciaal aangelegde paden. In de komende weken wordt het groen rond de school verder ingericht.Overige nieuws berichten:

19/09/2018

Woonrijp maken Veenendaalse nieuwbouwwijk

Een nieuwbouwwijk die opgebouwd is uit eilanden, met veel bruggen en water. Dat is De Veenderij in Veenendaal. Van de Haar Groep maakt de nieuwbouwwijk de komende jaren gefaseerd woonrijp.
22/08/2018

Van de Haar Groep vergroent wagenpark

WEKEROM - Van de Haar Groep heeft vandaag drie nieuwe Mercedes Sprinter-bussen in gebruik genomen. Daarmee zet het de groen-, sport- en infraspecialist uit Wekerom een nieuwe stap in de verduurzaming van haar wagenpark.
19/04/2018

Thuiswedstrijd woonrijp maken Wekerom-West

Van de Haar Groep is op de Veluwe aan de slag met het woonrijp maken van een deel van de nieuwe woonwijk Wekerom-West. Het gaat om het aanbrengen van bestrating, bermen met beplanting en een waterberging.
« Eerste < Vorige 1 | 2 | 3 | 4 | 5 | 6 | 7 | 8 | 9 | 10  Volgende > Laatste »
Getoond wordt: 1-3 van 90 resultaten