homepage  »  activiteiten  »  infra  »  infra nieuws

Infra nieuws

Aanleg schoolterrein Revius Lyceum Doorn

activiteit: Infra 18/09/2017
Deze zomer heeft Van de Haar Groep bepaald niet stilgezeten. Het Revius Lyceum in Doorn startte het schooljaar 2017/2018 in een nieuw schoolgebouw, waarvoor Van de Haar Groep de terreininrichting mocht verzorgen.

Terwijl de circa 1.200 scholieren van het Revius Lyceum genoten van hun zomervakantie, werd er in en rond de school hard gewerkt. Nadat de nieuwbouw eind juni werd opgeleverd, was het moment daar om het oude gebouw te slopen. Van de Haar Groep verzorgde ondertussen alle benodigde werkzaamheden op het terrein om ervoor te zorgen dat het gereed was voor de terugkeer van de scholieren.

“Het was een roerige zomer met een strakke deadline. Op 21 augustus zouden de scholieren massaal het schoolplein opstromen. Stromen nieuwsgierige jongeren die we in goede banen moesten leiden”, lacht projectleider Albert van de Kuilen. “De aannemer legde de laatste hand aan de nieuwbouw, de sloper sloopte ondertussen het oude gebouw en wij werkten daar als terreinaannemer letterlijk tussenin. We hebben ervoor gezorgd dat de riolering en hemelwatervoorziening verlegd en aangesloten werd van het oude naar het nieuwe gebouw. En dat deze over het terrein op de doorgaande weg werd aangesloten. Daarbij hadden we een coördinerende rol om het project zo goed mogelijk te stroomlijnen.”

Aangezien de terreininrichting nog het hele najaar in beslag zal nemen, heeft Van de Haar tijdelijke voorzieningen aangelegd zodat docenten en scholieren zo min mogelijk hinder ondervinden van de werkzaamheden. Van de nieuw aangelegde fietsenstallingen worden de scholieren veilig langs de bouwput geleid via speciaal aangelegde paden. In de komende weken wordt het groen rond de school verder ingericht.Overige nieuws berichten:

22/03/2019

Footprint Van de Haar Groep weer wat kleiner 2

Ondertussen hebben we ook drie nieuwe VW Transporter bussen binnen gekregen die voldoen aan de EURO 6-normen. Zoals ook al in het eerdere nieuwsbericht aangekondigd heeft autobedrijf J.J. van de Haar deze afgeleverd.
21/02/2019

Footprint Van de Haar Groep weer wat kleiner

Vandaag heeft autobedrijf J.J. van de Haar bij ons twee nieuwe Volkswagen Caddy’s op groengas afgeleverd. Per 1 januari 2019 zijn we gestart met het onderhoud van de noordelijke wijken van Arnhem. Deze milieuvriendelijke auto’s gaan in de komende jaren een duurzame bijdrage leveren aan ons werk in Arnhem.
30/01/2019

Eerste fase woonrijp maken Veenderij

Van de Haar Groep is in Veenendaal volop aan de gang met het aanleggen van straten, trottoirs en parkeervakken in nieuwbouwwijk De Veenderij. In de nieuwbouwwijk verrijzen de komende jaren gefaseerd zo’n 1000 woningen, verdeeld over verschillende eilanden. De straten in de nieuwe wijk krijgen een moderne uitstraling, door het gebruik van strakke banden betonnen stenen die nauwelijks een vellingkant hebben.
« Eerste < Vorige 1 | 2 | 3 | 4 | 5 | 6 | 7 | 8 | 9 | 10 | Volgende > Laatste »
Getoond wordt: 1-3 van 94 resultaten