homepage  »  het bedrijf  »  algemeen nieuws

Nieuws

Van de Haar Groep versterkt uw bouwteam

14/07/2017

Van de Haar Groep versterkt uw bouwteam Als één team het project uitvoeren daar werkt Van de Haar Groep graag samen met u aan mee. In bouwteam wordt het voorlopig ontwerp uitgewerkt tot een definitief ontwerp met technische uitvoering en werktekeningen.  Alle leden van het bouwteam brengen hun specifieke kennis en ervaring in. Van de Haar Groep brengt de ervaring van zowel groen als infra in. Ook onze passie voor het op een duurzame wijze inrichten van de openbare ruimte en het circulair verwerken van materialen staan centraal.

Samen met de gemeente Ede heeft Van de Haar Groep het Dorpshart in Wekerom in bouwteam uitgevoerd. Dit infrawerk is tot tevredenheid van alle partijen met goed resultaat opgeleverd. Een logische vervolg stap van de Gemeente Ede was om ook de Herinirichting van de Doelenstraat in het centrum van Ede in bouwteam te realiseren. Deze zomer starten we met een bouwteam voor de tweede fase van het Proosdijpark in Ede. De bewoners zijn nauw bij dit project betrokken. Voor de combinatie tussen groen en infra gaat Van de Haar Groep een sterke bijdrage gaan leveren.  

Met een bouwteam kiest u om de kennis en kunde van uw eigen organisatie en dat van Van de Haar Groep te combineren. Dat leidt niet alleen tot slimmer ontwerpen, maar ook tot beter plannen en efficiënter uitvoeren. Hierdoor worden de risico’s beter beheerst en faalkosten tot een minimum gereduceerd. Uit ervaring weten wij dat samenwerken in een bouwteam werkt!


Overige nieuws berichten:

11/05/2010

Christiaan Bakx - Dit werk bevalt me hartstikke best

Christiaan Bakx is één van de leerlingen van Infragroen aan het Groenhorst College in Ede. Hij werkt inmiddels al 2 jaar bij aannemingsbedrijf Van de Haar Groep in Wekerom.
08/05/2010

innovatief concept - maak de Nederlandse waterhuishouding klimaatadaptiever

In het Nederlandse programma voor pre-commercieel aanbesteden, SBIR genaamd, heeft van de Haar samen met KEMA in het kader van de vraag “maak de Nederlandse waterhuishouding klimaatadaptiever”
10/04/2010

Gesprek met Andre Hoek over Upp

Een gesprek met André Hoek over onder meer het nut van duurzame bedrijfsvoering, de verdienste van Upp en persoonlijke drijfveren.
08/04/2010

Eerste bomen park De Groene Scheg geplant

Demissionair wethouders Ard Kleijer en Frits Fabriek en directeur-bestuurder van de Woningstichting Monique Boeijen hebben samen met de kinderen van de Ichthusschool op de Boomfeestdag van 17 maart j.l de eerste berkebomen geplant.
06/04/2010

Planoloog Betuwelijn herdacht met Koningslinde

De vorig jaar overleden Eli Talacua is onlangs herdacht met de aanplant van een Koningslinde.
18/01/2010

Gemeente Ede en Van de Haar Groen bezorgen vleermuizen nieuw onderkomen.

Op een verlaten defensieterrein in Bennekom realiseert Van de Haar Groen een winterverblijfplaats voor vleermuizen.
14/01/2010

Van de Haar Groep benoemt operationeel directeur.

Van de Haar Groep benoemt per 1 februari 2010 de heer Onno Cijffers als operationeel directeur.
07/01/2010

Sloop bedrijfshal Harderwijk in volle gang

Van de Haar heeft een start gemaakt met de sloop van een honderd meter lange en zestig meter brede hal in Harderwijk.
10/12/2009

Startschot gegeven voor de renovatie van de Groene Scheg in Putten

Vrijdag 11 december 2009 geven wethouder Kleijer en mevrouw Boeijen het startschot voor de renovatie van de Groene Scheg in Putten.
09/12/2009

Certificaat Erkend Bosaannemer Van de Haar Groen wederom verlengd

De Stichting Bosschap heeft het certficaat voor Erkend Bosaannemer van Van de Haar Groen op 26 november jl. wederom verlengd.
« Eerste < Vorige 11 | 12 | 13 | 14 | 15  Volgende > Laatste »
Getoond wordt: 124-133 van 140 resultaten