home  »  activiteiten  »  sport  »  onderhoud  »  Renovatie natuurgrasvelden

Renovatie natuurgrasvelden

Intensieve belasting, extreme weersomstandigheden of gewoon veroudering. Het kan er toe leiden dat een natuurgrasveld onbespeelbaar wordt. De Van de Haar Groep is in staat om zo’n veld binnen een week tijd een tweede leven te geven. We renoveren daarvoor de toplaag en eventueel het drainage- en beregeningssysteem. Een precisiewerk waarvoor we onder meer grondmonsters nemen. Zo kunnen we onderbouwde keuzes maken over onder meer bemesting, zandlagen en grassoorten. En krijgt u tegen relatief lage kosten een grasmat die oogt als nieuw en weer jaren meegaat.

Gerealiseerde projecten:

Groot onderhoud sportvelden Bronckhorst
De gemeente Bronckhorst heeft het onderhoud van alle voetbalvelden op haar grondgebied ondergebracht bij de Van de Haar Groep. Groot onderhoud betekent dat Van de Haar na het sportseizoen elk veld grondig onder handen neemt.
lees verder »
Renovatie drie percelen natuurgrassportvelden, Sportservice Veenendaal
Elke voetbalvereniging weet: een slechte grasmat beïnvloedt het spel. Hoewel regelmatig onderhoud het gras in goede conditie houdt, is eens per tien jaar een renovatie nodig.
lees verder »
SDV Barneveld blij met Renovatie sportcomplex
Eens in de zoveel tijd is een sportcomplex aan vernieuwing toe. Dat is vaak meteen een mooie gelegenheid om alles aan te pakken. De Van de Haar Groep deed dit voor voetbalvereniging SDV Barneveld, in opdracht van de gemeente Barneveld.
lees verder »
Dit artikel doorsturen
Wilt u een bekende attent maken op deze interessante pagina? Vul het onderstaande formulier in en wij zorgen ervoor dat uw bekende een bericht ontvangt!
Naam verzender:*
E-mail verzender:*
Naam ontvanger:*
E-mail ontvanger:*
voorbeeld bekijken 
Velden met een * zijn verplicht