home  »  activiteiten  »  sport  »  aanleg  »  Sportcomplexen

Sportcomplexen

Individuele kwaliteiten tot maximale ontplooiing brengen in teamverband. Dat is wat we doen bij de terreininrichting van sportcomplexen. De Van de Haar Groep zet in dat geval haar specialisten uit de bedrijfsdisciplines Groen, Infra en Sport in. In optimale samenwerking verzorgen ze de aanleg van velden, afwatering, drainagesystemen, riolering, verhardingen, groenvoorzieningen, straatmeubilair, verlichting, hekwerken, ballenvangers en andere elementen van sportcomplexen. U heeft dus één aanspreekpunt, maar de kennis en slagkracht van drie specialismen!

Gerealiseerde projecten:

Groot onderhoud sportvelden Bronckhorst
De gemeente Bronckhorst heeft het onderhoud van alle voetbalvelden op haar grondgebied ondergebracht bij de Van de Haar Groep. Groot onderhoud betekent dat Van de Haar na het sportseizoen elk veld grondig onder handen neemt.
lees verder »
Kunstgras voor Edese sportvelden
Op zes buitensportaccommodaties in de gemeente Ede realiseerde Van de Haar Groen in samenwerking met Ceelen Sport Constructies uit Zeewolde kunstgrasvelden.
lees verder »
Kunstgras voor sportcomplex in Barneveld
Kunstgras op het hoofdveld van de Barneveldse voetbalclub SDV Barneveld was al jarenlang een wens van deze Gelderse club. In 2010 ging die in vervulling.
lees verder »
SDV Barneveld blij met Renovatie sportcomplex
Eens in de zoveel tijd is een sportcomplex aan vernieuwing toe. Dat is vaak meteen een mooie gelegenheid om alles aan te pakken. De Van de Haar Groep deed dit voor voetbalvereniging SDV Barneveld, in opdracht van de gemeente Barneveld.
lees verder »
Van de Haar realiseert Dutch Golf Bokhorst
Op landgoed Bokhorst tussen Nijkerk en Putten verrees in de afgelopen jaren een moderne golfbaan met negen holes.
lees verder »
Van de Haar succesvol met dieptereiniging kunstgrasvelden
De Wave, een door Van de Haar ontwikkelde machine voor onkruidbestrijding wordt ook met groot succes ingezet voor de reiniging van kunstgrasvelden. De machine is in staat om met heet water diep door te dringen in de mat waardoor die in zijn geheel schoongespoeld wordt.
lees verder »
Dit artikel doorsturen
Wilt u een bekende attent maken op deze interessante pagina? Vul het onderstaande formulier in en wij zorgen ervoor dat uw bekende een bericht ontvangt!
Naam verzender:*
E-mail verzender:*
Naam ontvanger:*
E-mail ontvanger:*
voorbeeld bekijken 
Velden met een * zijn verplicht