home  »  activiteiten  »  sport  »  aanleg  »  Natuurgrasvelden

Natuurgrasvelden

Een optimale toplaag. De juiste organische meststoffen. Een zeer nauwkeurige vlak- en hoogteligging. En een uitgekiende wortelbezetting. Dat is het geheim van een natuurgrasveld dat jaren meegaat. Hoe we dat weten? Bij de Van de Haar Groep leggen we al jaren sportvelden aan. Onze toegevoegde waarde begint al voor we een stap op uw complex zetten. Meedenken met gemeenten, sportclubs en adviesbureaus over de beste manier om een veld aan te leggen. Dat vinden we vanzelfsprekend. Net als het feit dat we onze kennis delen met terreinmedewerkers. Zij moeten per slot van rekening het veld in topconditie houden. Al staan wij als het nodig is razendsnel aan de zijlijn om de groei van een mat te monitoren en bij te sturen.

Gerealiseerde projecten:

Groot onderhoud sportvelden Bronckhorst
De gemeente Bronckhorst heeft het onderhoud van alle voetbalvelden op haar grondgebied ondergebracht bij de Van de Haar Groep. Groot onderhoud betekent dat Van de Haar na het sportseizoen elk veld grondig onder handen neemt.
lees verder »
Groot onderhoud sportvelden gemeente Wageningen
Na een intensief sportseizoen of strenge winter is een natuurlijke grasmat onvermijdelijk toe aan een opknapbeurt. De Van de Haar Groep verzorgt al het groot onderhoud aan de voetbal- en korfbalvelden van de gemeente Wageningen.
lees verder »
Renovatie drie percelen natuurgrassportvelden, Sportservice Veenendaal
Elke voetbalvereniging weet: een slechte grasmat beïnvloedt het spel. Hoewel regelmatig onderhoud het gras in goede conditie houdt, is eens per tien jaar een renovatie nodig.
lees verder »
SDV Barneveld blij met Renovatie sportcomplex
Eens in de zoveel tijd is een sportcomplex aan vernieuwing toe. Dat is vaak meteen een mooie gelegenheid om alles aan te pakken. De Van de Haar Groep deed dit voor voetbalvereniging SDV Barneveld, in opdracht van de gemeente Barneveld.
lees verder »
Dit artikel doorsturen
Wilt u een bekende attent maken op deze interessante pagina? Vul het onderstaande formulier in en wij zorgen ervoor dat uw bekende een bericht ontvangt!
Naam verzender:*
E-mail verzender:*
Naam ontvanger:*
E-mail ontvanger:*
voorbeeld bekijken 
Velden met een * zijn verplicht