home  »  activiteiten  »  infra  »  Wijken en parken

Wijken en parken

Wijken en parken gaan jaren mee. Tenminste. Als ze goed aangelegd worden. De Van de Haar Groep weet als buitenruimtespecialist wat daarbij komt kijken. Met een schat aan infrastructurele expertise durven we elke civieltechnische uitdaging aan. Gecombineerd met onze groendiscipline kunnen we bovendien complete projecten verzorgen. Van speelplaats tot specialistische elementverharding. De Van de Haar Groep heeft het in huis. Die uitgebreide kennis, ervaring en slagkracht zorgt ervoor dat we geregeld fungeren als projectorganisator bij het vormgeven van de stedelijke buitenruimte.

Gerealiseerde projecten:

Herinrichting Berkelpark
Burgers van de fusiegemeente Berkelland kunnen sinds begin 2012 terecht in het vernieuwde gemeentehuis in Borculo. Daar hoorde uiteraard ook een metamorfose van het buitenterrein bij.
lees verder »
Herinrichting Grote Kom
Het Baarnse Bos is een natuurgebied met een grote cultureelhistorische, recreatieve en natuurlijke waarde. Elke ingreep in het gebied moet dan ook zeer zorgvuldig gedaan worden. De Van de Haar Groep demonstreerde dat zij die kunst beheerst tijdens de renovatie van de centrale vijver.
lees verder »
Herinrichting waterafvoer
Stevige regenbuien zorgden in het heuvelachtige en bosrijke Leersum steevast voor wateroverlast. Door de aanleg van wadi’s behoren ondergelopen straten en kelders tot het verleden.
lees verder »
Openluchttheater Ede in oude glorie hersteld
Het Openluchttheater in Ede was na tachtig jaar door ouderdom, vernielingen en intensief gebruik aan een renovatie toe. Van de Haar Groep renoveerde het groen, zodat het ‘decor’ van dit rijksmonument weer toekomstbestendig is.
lees verder »
Renovatie maakt Randenbroek een natuurrijk stadspark
De inwoners van Amersfoort kunnen weer genieten van stadspark Randenbroek. Het voormalige middeleeuwse landgoed is de afgelopen drie jaar in fases ingrijpend gerenoveerd door de Van de Haar Groep.
lees verder »
Uitbreiding nationale erebegraafplaats
Nationaal Ereveld in Loenen is een begraafplaats voor oorlogsslachtoffers midden op de Veluwe. Hier geen rijen witte kruizen langs rechte paden, maar mooie gedenkstenen langs ovaalvormige paden. Van de Haar Groep verzorgde de uitbreiding.
lees verder »
Waterwinpark Zeist
Zeist beschikt sinds de zomer van 2011 over een modern park van 2,5 hectare waar ontspanning en waterwinning hand in hand gaan. Van de Haar Groep nam de complete realisatie van het park voor haar rekening door een praktische samenwerking tussen de groen- en infratak.
lees verder »
Dit artikel doorsturen
Wilt u een bekende attent maken op deze interessante pagina? Vul het onderstaande formulier in en wij zorgen ervoor dat uw bekende een bericht ontvangt!
Naam verzender:*
E-mail verzender:*
Naam ontvanger:*
E-mail ontvanger:*
voorbeeld bekijken 
Velden met een * zijn verplicht