home  »  activiteiten  »  infra  »  Reconstructie

Reconstructie

Verouderde straten, winkelpassages en verkeersknooppunten vernieuwen. Het vraagt om kennis, creativiteit, betrouwbaarheid en flexibiliteit. Niet alleen op de werkvloer, maar ook achter het bureau. De Van de Haar Groep  heeft ruime ervaring opgebouwd in de vernieuwing van stedelijke buitenruimtes. Met een goed op elkaar ingespeeld team van projectleiders, werkvoorbereiders, uitvoerders, grondwerkers, stratenmakers, machinisten en groenvoorzieners springen we snel in op veranderende wensen en situaties. We houden daarbij zoveel mogelijk rekening met gebruikers en omwonenden. Omdat we weten dat het proces minstens zo belangrijk is als het eindresultaat.

Gerealiseerde projecten:

Aanleg hellingbaan parkeerkelder Veenendaal
De veelzijdigheid van Van de Haar Infra kwam bij de realisatie van de tweede hellingbaan naar de parkeerkelder De Passage in Veenendaal goed van pas.
lees verder »
Begraafplaats Hoevelaken
Werken op een begraafplaats vraagt om respect en inlevingsvermogen. Niet alleen het eindresultaat moet tot in de puntjes kloppen, ook het proces er naar toe vraagt om perfectie.
lees verder »
Herinrichting Berkelpark
Burgers van de fusiegemeente Berkelland kunnen sinds begin 2012 terecht in het vernieuwde gemeentehuis in Borculo. Daar hoorde uiteraard ook een metamorfose van het buitenterrein bij.
lees verder »
Herinrichting Grote Kom
Het Baarnse Bos is een natuurgebied met een grote cultureelhistorische, recreatieve en natuurlijke waarde. Elke ingreep in het gebied moet dan ook zeer zorgvuldig gedaan worden. De Van de Haar Groep demonstreerde dat zij die kunst beheerst tijdens de renovatie van de centrale vijver.
lees verder »
Herinrichting waterafvoer
Stevige regenbuien zorgden in het heuvelachtige en bosrijke Leersum steevast voor wateroverlast. Door de aanleg van wadi’s behoren ondergelopen straten en kelders tot het verleden.
lees verder »
Herinrichting wijk Klarendal
De Arnhemse wijk Klarendal heeft een facelift ondergaan. De Van de Haar Groep vernieuwde in de afgelopen jaren de complete boven- en ondergrondse infrastructuur van de volksbuurt.
lees verder »
Nieuwe winkelstraat Arnhem
De Hommelstraat in Arnhem binnen korte tijd veranderen in een sfeervolle winkelstraat. De Van de Haar Groep nam deze uitdaging recent voor haar rekening.
lees verder »
Openluchttheater Ede in oude glorie hersteld
Het Openluchttheater in Ede was na tachtig jaar door ouderdom, vernielingen en intensief gebruik aan een renovatie toe. Van de Haar Groep renoveerde het groen, zodat het ‘decor’ van dit rijksmonument weer toekomstbestendig is.
lees verder »
Opknapbeurt voor Bunschoterplein in Ede
Het Bunschoterplein in Ede is van een grauwe parkeerplaats veranderd in een aantrekkelijke ruimte met een open uitstraling. Van de Haar Groep nam de metamorfose van de parkeerplaats en trottoirs voor haar rekening.
lees verder »
Reconstructie Rijksweg-West in Arnhem
De betonbanden die de klinkers van de Rijksweg-West in Arnhem instoten, bleven maar verzakken richting de sloot. In overleg met de gemeente besloot de Van de Haar Groep tot een bijzondere oplossing: één lange, in het werk gestorte betonband.
lees verder »
Reconstructie Steenstraat
De Steenstraat omtoveren tot een echte winkelboulevard om zo meer winkelend publiek te trekken. Dat was de wens van de gemeente Arnhem. De Van de Haar Groep verzorgde de benodigde reconstructie.
lees verder »
Terreininrichting St. Jansdal Ziekenhuis Harderwijk
Het St. Jansdal Ziekenhuis kan haar bezoekers weer op representatieve wijze ontvangen. De entree van het Harderwijkse ziekenhuis kreeg een grondige make-over.
lees verder »
Dit artikel doorsturen
Wilt u een bekende attent maken op deze interessante pagina? Vul het onderstaande formulier in en wij zorgen ervoor dat uw bekende een bericht ontvangt!
Naam verzender:*
E-mail verzender:*
Naam ontvanger:*
E-mail ontvanger:*
voorbeeld bekijken 
Velden met een * zijn verplicht