home  »  activiteiten  »  infra  »  Design & construct en engineering & construct

Design & construct en engineering & construct

Complexe en hoofdbrekende infrastructurele of civieltechnische uitdagingen? Gecombineerde werken, totaal of turnkey-projecten? Daar gaat ons hart sneller van kloppen bij de Van de Haar Groep! Onze hoogopgeleide en ervaren specialisten van het bedrijfsbureau denken graag met u mee. Ze vertalen uw vraagstuk in een ontwerp, bestek, plan van aanpak, programma van eisen en een begroting. Waarna onze praktische vakmensen zorgen voor de vertaalslag, eventueel in samenwerking met onze eigen groendiscipline of externe partijen. De combinatie van hoogwaardige kennis en organisatorische slagkracht zorgt ervoor dat we succesvol in staat zijn om grootschalige projecten te coördineren én uit te voeren. 

Gerealiseerde projecten:

Begraafplaats Hoevelaken
Werken op een begraafplaats vraagt om respect en inlevingsvermogen. Niet alleen het eindresultaat moet tot in de puntjes kloppen, ook het proces er naar toe vraagt om perfectie.
lees verder »
Doorstroming Oosterbeek verbeterd door reconstructie
Om de verkeersdoorstroming in Oosterbeek te verbeteren besloot de gemeente Renkum tot werkzaamheden aan de doorgaande Utrechtseweg. Van de Haar Groep voerde het werk uit tijdens de zomer, om de overlast voor de omliggende winkeliers beperkt te houden.
lees verder »
Herinrichting Grote Kom
Het Baarnse Bos is een natuurgebied met een grote cultureelhistorische, recreatieve en natuurlijke waarde. Elke ingreep in het gebied moet dan ook zeer zorgvuldig gedaan worden. De Van de Haar Groep demonstreerde dat zij die kunst beheerst tijdens de renovatie van de centrale vijver.
lees verder »
Herinrichting Zuiderbeekweg Oosterbeek
Werk aan de weg geeft met name in een woonwijk veel overlast. Daarom werd de herinrichting van de omgeving Zuiderbeekweg in Oosterbeek zo transparant mogelijk aangepakt. Bewonersbrieven, een informatieavond en een inloopspreekuur; geen middel werd geschuwd om bewoners te informeren.
lees verder »
Integrale aanleg Soesterweg
Een boom heeft ruimte en voldoende watertoevoer nodig. De tweehonderd bomen langs de oude Soesterweg in Amersfoort dreigen uit hun voegen te groeien. Daarom werd de groenstructuur in de straat flink onder handen genomen.
lees verder »
Reconstructie Rijksweg-West in Arnhem
De betonbanden die de klinkers van de Rijksweg-West in Arnhem instoten, bleven maar verzakken richting de sloot. In overleg met de gemeente besloot de Van de Haar Groep tot een bijzondere oplossing: één lange, in het werk gestorte betonband.
lees verder »
Terreininrichting St. Jansdal Ziekenhuis Harderwijk
Het St. Jansdal Ziekenhuis kan haar bezoekers weer op representatieve wijze ontvangen. De entree van het Harderwijkse ziekenhuis kreeg een grondige make-over.
lees verder »
Uitbreiding nationale erebegraafplaats
Nationaal Ereveld in Loenen is een begraafplaats voor oorlogsslachtoffers midden op de Veluwe. Hier geen rijen witte kruizen langs rechte paden, maar mooie gedenkstenen langs ovaalvormige paden. Van de Haar Groep verzorgde de uitbreiding.
lees verder »
Dit artikel doorsturen
Wilt u een bekende attent maken op deze interessante pagina? Vul het onderstaande formulier in en wij zorgen ervoor dat uw bekende een bericht ontvangt!
Naam verzender:*
E-mail verzender:*
Naam ontvanger:*
E-mail ontvanger:*
voorbeeld bekijken 
Velden met een * zijn verplicht