home  »  activiteiten  »  groen  »  aanleg  »  Wijken en parken

Wijken en parken

Groenelementen in wijken, centra en bedrijventerreinen vormen de longen van de omgeving. Zuurstof. Rust. Even uitwaaien. De Van de Haar Groep is een specialist in de aanleg van parken, plantsoenen, groenvoorzieningen, speelplaatsen en ontmoetingsruimtes. Eenvoudig en onderhoudsarm. Of juist ingenieus, met specialistische groenelementen. En uiteraard alles wat daar tussen zit. Het bijzondere is dat we hiervoor alles in eigen huis hebben. Dankzij de combinatie van infra- en groenexpertise kunnen we de stedelijke buitenruimte volledig in eigen beheer vormgeven.

Gerealiseerde projecten:

Herinrichting Berkelpark
Burgers van de fusiegemeente Berkelland kunnen sinds begin 2012 terecht in het vernieuwde gemeentehuis in Borculo. Daar hoorde uiteraard ook een metamorfose van het buitenterrein bij.
lees verder »
Herinrichting waterafvoer
Stevige regenbuien zorgden in het heuvelachtige en bosrijke Leersum steevast voor wateroverlast. Door de aanleg van wadi’s behoren ondergelopen straten en kelders tot het verleden.
lees verder »
Onderhoud van Arnhemse parken en bosgebieden
Arnhem is een bijzonder groene gemeente. Van de Haar Groep voert dagelijks onderhoud uit in een tiental stadsparken en landgoederen om zo het groene karakter van de stad te bewaren en te bevorderen.
lees verder »
Parkrenovatie in Westervoort
Park Emmerik in Westervoort is in 2011 compleet vernieuwd door de Van de Haar Groep. Het park is toegankelijker gemaakt en biedt nu ontspannings- en ontmoetingsmogelijkheden voor alle leeftijdsgroepen.
lees verder »
Plein- en parkrenovatie Zeist
Het monumentale Bethani?plein is voor veel Zeistenaren een rustpunt in de stad. Na ruim zeventig jaar waren het plein en het plantsoen echter toe aan een opfrisbeurt. De Van de Haar Groep bracht de grandeur van vroeger weer terug.
lees verder »
Wijkonderhoud perceel 5 Arnhem
De gemeente Arnhem heeft veel landgoederen, bossen en parken in beheer. Om het groene karakter van de stad te bewaren voert Van de Haar Groep dagelijks onderhoud uit in de 22 stadsparken en het omliggende bosgebied.
lees verder »
Woonomgevingsonderhoud gemeente Leusden Buiten
Gemeentelijke overheden kiezen steeds vaker voor totale ontzorging als het gaat om onderhoud van de Buitenruimte. Zo ook de gemeente Leusden, waarvoor de Van de Haar Groep integraal onderhoud op basis van een beeldbestek uitvoert.
lees verder »
Woonomgevingsonderhoud gemeente Leusden oost
Zorgen dat de buitenruimte in de oostelijke wijken van Leusden continu groen en netjes blijft. Die uitdaging nam de Van de Haar Groep in de afgelopen jaren op zich.
lees verder »
Dit artikel doorsturen
Wilt u een bekende attent maken op deze interessante pagina? Vul het onderstaande formulier in en wij zorgen ervoor dat uw bekende een bericht ontvangt!
Naam verzender:*
E-mail verzender:*
Naam ontvanger:*
E-mail ontvanger:*
voorbeeld bekijken 
Velden met een * zijn verplicht