home  »  activiteiten  »  groen  »  aanleg  »  Terreininrichting

Terreininrichting

Een eerste indruk kunt u maar een keer maken. Dat maakt de terreininrichting van zorginstellingen, scholencomplexen, sportverenigingen en op bedrijventerreinen zo cruciaal. De Van de Haar Groep helpt u om met uw buitenruimte een groen en duurzaam visitekaartje af te geven. Onze groen- en infraspecialisten creëren met elkaar een optimale mix van uitstraling, gebruiksgemak en toegankelijkheid. Dat we daarbij rekening houden met de bestaande omgeving en eventuele doorgaande bezoekersstromen, is vanzelfsprekend.

Gerealiseerde projecten:

Begraafplaats Hoevelaken
Werken op een begraafplaats vraagt om respect en inlevingsvermogen. Niet alleen het eindresultaat moet tot in de puntjes kloppen, ook het proces er naar toe vraagt om perfectie.
lees verder »
Groencompensatie Betuweroute onder grote tijdsdruk
Van de Haar Groen compenseerde in opdracht van ProRail ruim vijf hectare groen langs de A15 tussen knooppunt Valburg en knooppunt Ressen.
lees verder »
Herinrichting Berkelpark
Burgers van de fusiegemeente Berkelland kunnen sinds begin 2012 terecht in het vernieuwde gemeentehuis in Borculo. Daar hoorde uiteraard ook een metamorfose van het buitenterrein bij.
lees verder »
Herinrichting Grote Kom
Het Baarnse Bos is een natuurgebied met een grote cultureelhistorische, recreatieve en natuurlijke waarde. Elke ingreep in het gebied moet dan ook zeer zorgvuldig gedaan worden. De Van de Haar Groep demonstreerde dat zij die kunst beheerst tijdens de renovatie van de centrale vijver.
lees verder »
Herinrichting waterafvoer
Stevige regenbuien zorgden in het heuvelachtige en bosrijke Leersum steevast voor wateroverlast. Door de aanleg van wadi’s behoren ondergelopen straten en kelders tot het verleden.
lees verder »
Opknapbeurt voor Bunschoterplein in Ede
Het Bunschoterplein in Ede is van een grauwe parkeerplaats veranderd in een aantrekkelijke ruimte met een open uitstraling. Van de Haar Groep nam de metamorfose van de parkeerplaats en trottoirs voor haar rekening.
lees verder »
Terreininrichting St. Jansdal Ziekenhuis Harderwijk
Het St. Jansdal Ziekenhuis kan haar bezoekers weer op representatieve wijze ontvangen. De entree van het Harderwijkse ziekenhuis kreeg een grondige make-over.
lees verder »
Van de Haar plant proefbos aan voor unieke meetproef langs A50
Welk effect heeft vegetatie op de luchtkwaliteit langs snelwegen? Dat was de vraag bij de praktijkproef die in 2008 werd uitgevoerd langs de A50 bij Knooppunt Valburg.
lees verder »
Dit artikel doorsturen
Wilt u een bekende attent maken op deze interessante pagina? Vul het onderstaande formulier in en wij zorgen ervoor dat uw bekende een bericht ontvangt!
Naam verzender:*
E-mail verzender:*
Naam ontvanger:*
E-mail ontvanger:*
voorbeeld bekijken 
Velden met een * zijn verplicht