home  »  activiteiten  »  groen  »  aanleg  »  Renovaties

Renovaties

Er zit geen sticker op. Maar soms is de houdbaarheidsdatum van een park, groenvoorziening of buitenterrein gewoon verstreken. De Van de Haar Groep brengt buitenruimtes weer tot leven. We houden daarbij uw doelstellingen scherp voor ogen. Behouden waardevolle en bruikbare bestaande elementen. En delen onze groen- én infrakennis tijdens het gehele proces. Uit zulke gezonde samenwerkingsverbanden ontstaan frisse en vitale buitenruimtes die als nieuw ogen.

Gerealiseerde projecten:

Begraafplaats Hoevelaken
Werken op een begraafplaats vraagt om respect en inlevingsvermogen. Niet alleen het eindresultaat moet tot in de puntjes kloppen, ook het proces er naar toe vraagt om perfectie.
lees verder »
Groenrenovatie Nautena Nijkerk
Na groot wegenonderhoud in de wijk Nautena in Nijkerk stonden de nette straten in schril contrast met de verouderde beplanting in de wijk. De gemeente schakelde daarop de Van de Haar Groep in voor de aanplant van nieuw groen.
lees verder »
Herinrichting Berkelpark
Burgers van de fusiegemeente Berkelland kunnen sinds begin 2012 terecht in het vernieuwde gemeentehuis in Borculo. Daar hoorde uiteraard ook een metamorfose van het buitenterrein bij.
lees verder »
Herinrichting Grote Kom
Het Baarnse Bos is een natuurgebied met een grote cultureelhistorische, recreatieve en natuurlijke waarde. Elke ingreep in het gebied moet dan ook zeer zorgvuldig gedaan worden. De Van de Haar Groep demonstreerde dat zij die kunst beheerst tijdens de renovatie van de centrale vijver.
lees verder »
Herinrichting waterafvoer
Stevige regenbuien zorgden in het heuvelachtige en bosrijke Leersum steevast voor wateroverlast. Door de aanleg van wadi’s behoren ondergelopen straten en kelders tot het verleden.
lees verder »
Terreininrichting St. Jansdal Ziekenhuis Harderwijk
Het St. Jansdal Ziekenhuis kan haar bezoekers weer op representatieve wijze ontvangen. De entree van het Harderwijkse ziekenhuis kreeg een grondige make-over.
lees verder »
Dit artikel doorsturen
Wilt u een bekende attent maken op deze interessante pagina? Vul het onderstaande formulier in en wij zorgen ervoor dat uw bekende een bericht ontvangt!
Naam verzender:*
E-mail verzender:*
Naam ontvanger:*
E-mail ontvanger:*
voorbeeld bekijken 
Velden met een * zijn verplicht