homepage  »  activiteiten  »  sport  »  sport nieuws

Sport nieuws


Dieptereiniging van kunstgrasvelden in Duiven

activiteit: Sport 04/04/2016
De kunstgrasvelden van korfbalvereniging DUKO in Duiven liggen er weer brandschoon bij. Van de Haar Groep reinigde ze onlangs met een speciale kunstgrasreinigingsmachine, die ook de backing van de mat schoonmaakt. 

De zelfontwikkelde machine spuit onder hoge druk heet water op de kunstgrasmat. De roterende spuitkoppen verwijderen tegelijkertijd mos, bladresten en zand uit het kunstgras. In tegenstelling tot conventionele methodes als borstelen en beluchten, wordt daarbij ook de backing van de mat gereinigd. Hierdoor herstelt de waterdoorlatendheid van het kunstgras optimaal. 

Een veld dat oogt als nieuw
Na de grondige dieptereiniging, die uiteraard buiten het korfbalseizoen plaatsvond, voorzag Van de Haar het Duivense kunstgras van schoon zand. Dat gebeurt met een speciale trekker en zandverspreider, die dankzij de brede banden geen sporen achterlaat in het kunstgras. 
,,Toen we weggingen zagen het veld er weer als nieuw uit”, vertelt projectleider Gérard Reijnen. ,,Dat is ook ons doel. We worden regelmatig ingeschakeld door gemeenten die denken dat het niet meer goed komt met een kunstgrasveld. Door onze grondige manier van reinigen krijgen we echter zelfs de meest vervuilde kunstgrasmat weer schoon.”

Overige nieuws berichten:

19/12/2017

Innovatief onderhoud aan Edese sportvelden

Van de Haar Groep heeft het najaarsonderhoud van de sportvelden in Ede afgerond. In korte tijd zijn 28 voetbalvelden, 1 honkbalveld en 1 binnenveld van een atletiekbaan bezand en gevertidraineerd.
14/07/2017

Van de Haar Groep versterkt uw bouwteam

Van de Haar Groep versterkt uw bouwteam Als één team het project uitvoeren daar werkt Van de Haar Groep graag samen met u aan mee. In bouwteam wordt het voorlopig ontwerp uitgewerkt tot een definitief ontwerp met technische uitvoering en werktekeningen.  Alle leden van het bouwteam brengen hun specifieke kennis en ervaring in. Van de Haar Groep brengt de ervaring van zowel groen als infra in. Ook onze passie voor het op een duurzame wijze inrichten van de openbare ruimte en het circulair verwerk
08/01/2016

Afgeleverd Schaffer 2435LT

Van de Haar Groep heeft geïnvesteerd in een nieuwe Schaffer 2435LT.
« Eerste < Vorige 1 | 2 | 3 | 4 | 5  Volgende > Laatste »
Getoond wordt: 1-3 van 38 resultaten