homepage  »  activiteiten  »  infra  »  infra nieuws

Infra nieuws

Aanleg schoolterrein Revius Lyceum Doorn

activiteit: Infra 18/09/2017
Deze zomer heeft Van de Haar Groep bepaald niet stilgezeten. Het Revius Lyceum in Doorn startte het schooljaar 2017/2018 in een nieuw schoolgebouw, waarvoor Van de Haar Groep de terreininrichting mocht verzorgen.

Terwijl de circa 1.200 scholieren van het Revius Lyceum genoten van hun zomervakantie, werd er in en rond de school hard gewerkt. Nadat de nieuwbouw eind juni werd opgeleverd, was het moment daar om het oude gebouw te slopen. Van de Haar Groep verzorgde ondertussen alle benodigde werkzaamheden op het terrein om ervoor te zorgen dat het gereed was voor de terugkeer van de scholieren.

“Het was een roerige zomer met een strakke deadline. Op 21 augustus zouden de scholieren massaal het schoolplein opstromen. Stromen nieuwsgierige jongeren die we in goede banen moesten leiden”, lacht projectleider Albert van de Kuilen. “De aannemer legde de laatste hand aan de nieuwbouw, de sloper sloopte ondertussen het oude gebouw en wij werkten daar als terreinaannemer letterlijk tussenin. We hebben ervoor gezorgd dat de riolering en hemelwatervoorziening verlegd en aangesloten werd van het oude naar het nieuwe gebouw. En dat deze over het terrein op de doorgaande weg werd aangesloten. Daarbij hadden we een coördinerende rol om het project zo goed mogelijk te stroomlijnen.”

Aangezien de terreininrichting nog het hele najaar in beslag zal nemen, heeft Van de Haar tijdelijke voorzieningen aangelegd zodat docenten en scholieren zo min mogelijk hinder ondervinden van de werkzaamheden. Van de nieuw aangelegde fietsenstallingen worden de scholieren veilig langs de bouwput geleid via speciaal aangelegde paden. In de komende weken wordt het groen rond de school verder ingericht.Overige nieuws berichten:

19/12/2017

Van de Haar Groep vervangt riolering Woudenberg

Minder wateroverlast bij hevige neerslag. Daar werkt Van de Haar Groep op dit moment aan in Woudenberg.
18/09/2017

Totaalrenovatie van hartje Scherpenzeel

In hartje Scherpenzeel werkt Van de Haar Groep momenteel aan de renovatie van het rioleringsstelsel. Uitgangspunt is dat de overlast voor bedrijven en omwonenden tijdens de werkzaamheden tot een minimum beperkt blijft.
14/07/2017

Van de Haar Groep versterkt uw bouwteam

Van de Haar Groep versterkt uw bouwteam Als één team het project uitvoeren daar werkt Van de Haar Groep graag samen met u aan mee. In bouwteam wordt het voorlopig ontwerp uitgewerkt tot een definitief ontwerp met technische uitvoering en werktekeningen.  Alle leden van het bouwteam brengen hun specifieke kennis en ervaring in. Van de Haar Groep brengt de ervaring van zowel groen als infra in. Ook onze passie voor het op een duurzame wijze inrichten van de openbare ruimte en het circulair verwerk
« Eerste < Vorige 1 | 2 | 3 | 4 | 5 | 6 | 7 | 8 | 9 | 10  Volgende > Laatste »
Getoond wordt: 1-3 van 86 resultaten